Kilsgatan 4

Kontor, 363m² , Centrum
Nu finns en modern kontorslokal till uthyrning i det populära kontorshuset Tennet. Lokalen har en öppen planlösning och två mindre konferensrum. Parkera säkert med bil, mc eller cykel i husets varmgarage. Besök ett av områdets mest populära lunchrestauranger utan att behöva lämna byggnaden eller ta på dig ytterjackan. Flera andra lunchställen finns att tillgå i närområdet. Fastigheten har dessutom en egen gemensam reception och en toppmodern konferensläggning för stora som små möten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

363m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Endast 5 minuters gångavstånd till Brunnsparken, Nils Ericson-terminalen och Centralstationen. Älvsnabben lägger till alldeles runt hörnet. Närheten till de stora påfartslederna gör det lätt att ta sig med bil via E6, E45 och E20.

Service

All tänkbar service i närområdet. Gott om restauranger och caféer nära Nordstan och shoppinggator i området samt en restaurang i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen