Kilsgatan 4

Kontor, 363m² , Centrum
Nu finns en modern kontorslokal till uthyrning i det populära kontorshuset Tennet. Lokalen har en öppen planlösning och två mindre konferensrum. Parkera säkert med bil, mc eller cykel i husets varmgarage. Besök ett av områdets mest populära lunchrestauranger utan att behöva lämna byggnaden eller ta på dig ytterjackan. Flera andra lunchställen finns att tillgå i närområdet. Fastigheten har dessutom en egen gemensam reception och en toppmodern konferensläggning för stora som små möten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

363m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Endast 5 minuters gångavstånd till Brunnsparken, Nils Ericsonterminalen och Centralstationen. Älvsnabben lägger till alldeles runt hörnet. Närheten till de stora påfartslederna gör det lätt att ta sig med bil via E6, E45 och E20.

Service

All tänkbar service i närområdet. Nära Nordstan och shoppinggator. Gott om restauranger och caféer i området samt en restaurang i fastigheten

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen