Kastellgatan 1

Kontor, 203m² , Centrum
Vi kan med glädje meddela att vi här kan erbjuda en, i det närmaste, helt unik lokal i hjärtat av Linnéstaden och Vasastaden. I anrika Korsettfabriken, vid foten av Skansen Kronan, ligger denna pärla. Redan efter att ha tagit några steg in i lokalen häpnas man över den magnifika takhöjden (upp till 4,60 m) och de fantastiska fönsterpartierna, där ljuset kan flöda in. Utöver den häftiga inramningen som lokalens unika attribut erbjuder så slås man även av hur praktisk den är. Några enskilda rum och konferensrum finns att tillgå under och på entrésolplanet. Dusch, 2 WC och en rejäl lasthiss gör att lokalen kan passa för en mängd olika företag (OBS; enbart momspliktig verksamhet), som är i behov av antingen det fräckaste kontoret för sina anställda eller vill kunna visa upp sina produkter/tjänster för sina kunder. All tänkbar service i området och ett stort utbud av populära restauranger och caféer i direkt närhet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

203m²

Lokalnummer

Kastellgatan 1

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. Området runt Järntorget har blivit en av stadens populäraste mötesplatser och är ett nav för kultur, restauranger och nattliv. Från Järntorget sträcker sig Linnégatan och Långgatorna med restauranger, kaféer, barer och småskaliga butiker. Här finns även närhet till mysiga Haga och statsparken Slottsskogen och Botaniska Trädgården. Det här är ett strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen.

Kommunikationer

Goda kommunikationer. Bussar från hållplats Pilgatan. 5-10 minuters promenad till närmsta spårvagnshållplats Hagakyrkan eller till Järntorget, är ett av stadens större knytpunkter för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Service

Närhet till all tänkbar service. Stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen