Kaserntorget 6

Kontor, 461m² , Centrum
I huset på Kaserntorget 6 är visionen att hyresgästerna ska få en all-inclusive lösning. Här finns möjlighet till avtal med lite kortare tider, snabbare inflyttning och en redan färdig kontorslösning på plats. I kontoret ingår till exempel alltid trådlös uppkoppling i alla rum, mötesteknik, larmsystem, brandskyddssystem, digitala nycklar och städning. Men du kan givetvis också enkelt addera till de tjänster som du själv vet att ni behöver som exempelvis kaffe, växter, möblering skrivare eller kanske lunchleveranser. Fastigheten genomgår just nu en varsam men omfattande renovering där återbruk och miljö står i fokus. När vi är klara kommer lokalerna att vara i ett absolut toppskick! Välkommen med er intresseanmälan!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

461m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

Inom centrala Göteborg finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Här finns allt du behöver precis utanför dörren.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen