Kaserntorget 5

Kontor, 300m² , Inom Vallgraven
En toppmodern kontorslokal belägen mitt i händelsernas centrum. Fastigheten har en välkomnande entré med en trivsam känsla, vackert trapphus med tillgång till hiss. I nuläget består ytan främst av flertalet kontorsrum i olika storlekar, i kombination med konferensutrymmen, paus och pentry. I kvarteren runt Magasingatan samsas trendiga butiker, restaurangliv och barhäng. Ett område med härlig och unik atmosfär. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Domkyrkan eller Grönsakstorget.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

300m²

Omgivning

Fastigheten är placerad mitt på attraktiva Kaserntorget angränsande mot Kungshöjd. Kvarteren runt Kaserntorget och Magasinsgatan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer, gym och övrig service. Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Mycket god kollektivtrafik. Från hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget tar man enkelt sig vidare genom stan.

Service

All tänkbar service i närområdet. Många trevliga restauranger, caféer och foodtrucks i kvarteren runt Magasinsgatan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen