Kämpegatan 6

Kontor, 956m² , Centrum
Fantastiskt kontor med industriell stil högst upp i huset. Kontoret som är 956 kvm har spacklade golv, industritak och betongbalkar och en härlig takhöjd. Kontorsytan är mestadels öppet landskap och med gott om mötesrum. Här sitter ni mitt i härliga Pagodenområdet, med restauranger och uteserveringar på gårdarna. I området finns även gym, cykelgarage och parkering. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås Nordstans hela serviceutbud. Även lättåtkomligt för bilburna, då området nås utan att behöva köra i innerstan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

956m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Enkelt att ta sig till området med både bil och cykel.

Kommunikationer

En kort promenad till Centralstationen. Läget är strategiskt då det ligger mycket centralt med samtidigt mer lättåtkomligt för bilburna, då området nås utan att behöva köra i innerstan. Med bil från E6 tas enklast avfart Gullbergsmotet och sedan direkt via E45 nås området.

Service

Flera restauranger i närområdet och i intilliggande Pagoden. Bank, servicebutik och gym finns på gatan. Gångavstånd till Nordstan och innerstan med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen