Kämpegatan 4

Kontor, 762m² , Centrum
Ett kontor utöver det vanliga med i industriell stil i populära Pagodenområdet! Lokalen har öppen planlösning med flera kontorsrum, mötesrum, telefonrum fördelat på 2 våningsplan. Härligt kök med matplats, egen terrass och öppen spis. Kontoret har även egen ingång med egen hiss. Första våningsplanet har en kontorsdel och en mötesdel med kaffestation andra våningen har en kontorsdel och kök med matplats och terrassen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

762m²

Lokalnummer

Kämpegatan 4

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

10 minuters promenad till Centralstationen. Läget är strategiskt då det ligger mycket centralt med samtidigt mer lättåtkomligt för bilburna, då området nås utan att behöva köra i innerstan. Med bil från E6 tas enklast avfart Gullbergsmotet och sedan direkt via E45 nås området där parkering finns längs med kajen och runt fastigheten.

Service

Flera restauranger, bank, servicebutik och gym finns i närområdet. Gångavstånd till Nordstan och innerstan med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen