Kämpegatan 3-7

Kontor, 2400m² , Centrum
Välkommen till en modern kontorslokal om 1200 - 2400 kvm på plan 6 i unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Under 2018/2019 genomgick fastigheten en omfattande renovering. Planlösningen är blandad och anpassad efter ett aktivitets anpassat arbetssätt med plats för upp till 170 arbetsplatser. Lokalen har stora härliga fönster och en egen terrass med härlig utsikt över älven och den nya Hisingsbron. Lokalen är delningsbar i ca hälften om mindre yta efterfrågas. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Göta älv. Ljusgården och bottenplanet kommer erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Guldläge med närhet till service av alla tänkbara slag samt till flertalet buss- och spårvagnslinjer. För den bilburne finns Göteleden precis intill.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2400m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssons terminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg, som ex Nordstan. Flertalet restauranger och caféer finns i området och också en restaurang i fastigheten. Servicebutik med ATG-system finns i närliggande byggnad.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen