Kämpegatan 3-7

Kontor, 2400m² , Centrum
Välkommen till en modern kontorslokal om 1200 - 2400 kvm på plan 6 i unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Under 2018/2019 genomgick fastigheten en omfattande renovering. Planlösningen är blandad och anpassad efter ett aktivitetsanpassat arbetssätt med plats för upp till 170 arbetsplatser. Lokalen har stora härliga fönster och en egen terrass med härlig utsikt över älven och den nya Hisingsbron. Lokalen är delningsbar i ca hälften om mindre yta efterfrågas. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Götaälv. Ljusgården och bottenplanet kommer erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Guldläge med närhet till service av alla tänkbara slag samt till flertalet buss- och spårvagnslinjer. För den bilburne finns Göteleden precis intill.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2400m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen. Området har fått sitt namn av Gullberget som Skansen Lejonet står på. Mellan Göta Älv och Mårten Krakow-leden finns kontor på Hultmans holme och Swedish Match snusfabrik med Pagoden. Av det gamla gasverket vid Gullbergskajen står bara Gasklockan kvar. Kajen benämns också Drömmarnas kaj, med en mängd äldre fartyg under renovering. Fartygen som inte renoveras fungerar som bostäder, kaféer, restauranger, vandrarhem och hotell.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssonsterminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg, som ex Nordstan. Flertalet restauranger och caféer finns i området och också en restaurang i fastigheten. Servicebutik med ATG-system finns i närliggande byggnad.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen