Johan Willins Gata 8

Kontor, 612m² , Gårda
Modern och flexibel kontorslokal med högt i tak och panoramafönster. Kontorslokalen ligger på våning 4 och anpassas efter inflyttande hyresgästs behov. Fastigheten ett stort serviceutbud och en reception som välkomnar hyresgäster och besökare. Här erbjuds bland annat möjlighet till konferens och catering, gym, nätverkande evenemang. Dessutom finns det både café och restaurang i fastigheten. Läget är nära E6 och det finns goda förbindelser med buss- och spårvagnslinjer i området. På 5-10 minuter nås Centralstationen för vidare anslutning. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

612m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. En perfekt plats för ert företag att utvecklas på!

Kommunikationer

Norra Gårda erbjuder mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området. På ca 5-10 min med kollektivtrafik nås Centralstationen för vidare anknytning.

Service

I fastigheten finns både ett café samt en trevlig restaurang som erbjuder lunch under veckodagarna. Det finns god tillgång till både parkering inomhus och utomhus samt tillgång till ett välutrustat gym. Fastigheten erbjuder ett flertal mötesrum där catering kan levereras från cafét samt restaurangen vid större möten och evenemang. Receptionen finns till för att välkomna både hyresgäster samt besökare och har även hand om post och gods.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen