Järnvågsgatan 1

Kontor, 725m² , Masthugget
Välkommen till en nybyggd ljus och trevlig kontorslokal i Våghuset om 724 kvm. Ta möjligheten och bli del utav Göteborgs nya nav och stadens utveckling. Byggnaden har en fantastisk utsikt med en stor takterrass där man får möjligheten att kunna arbeta utomhus, koppla av, företagsevent eller en kaffepaus med kollegorna. Området kryllar av restauranger och byggnaden ligger precis intill Järntorget som är en knutpunkt för stadens kollektivtrafik.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

725m²

Lokalnummer

Järnvågsgatan 1

Omgivning

Masthuggskajen, här utvecklas en ny stadsdel som passar perfekt till verksamheter där ni är beroende av kreativ input och energi. Den nya stadsdelen är ett utav de första projekten i Sverige som i sin helhet kommer certifieras enligt Citylab. Här byggs 1 300 bostäder samt närmare 6 000 arbetsplatser. Området erbjuder en blandning med moderna uttryck, månghundraårig historia, lokalt men samtidigt globalt vilket skapar en härlig stämning. Tack vare det goda läget finns det en uppsjö utav allmänna kommunikationer vilket gör att man enkelt kan resa hållbart till Masthuggskajen. Järntorget erbjuder spårvagnstrafik, busstrafik och tillgänglighet att ta sig med cykel planeras.

Kommunikationer

Järntorget ligger precis intill som erbjuder bussar samt spårvagnar.

Service

Fastigheten ligger precis vid Järntorget som erbjuder mängder med restauranger i Haga, Linné samt Långgatorna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen