Järnbrotts Prästväg 2

Kontor, 200m² , Västra Frölunda
Välkommen till en nyligen renoverad kontorslokal på bottenplan i denna fantastiska servicefastighet.Lokalen består av flera mindre kontorsrum samt en öppen yta som idag nyttjas som lageryta men som hade passat utmärkt att nyttjas som mer kontor eller en härlig umgängesyta.Behöver ni går den även att byggas om till ett stort konferensrum. Vi förstår att alla företag har olika behov så planlösningen kan självklart anpassas efter era önskemål. Fastigheten erbjuder en rad användbara tjänster som kan vara till stor nytta för ditt företag. Vid entrén finns en välkomnande receptionist som kan hjälpa dig och dina besökare med olika frågor. Det finns också en lunchrestaurang där du kan avnjuta en välsmakande måltid samt gemensamma ytor både inne och ute där du kan ta en paus och koppla av. För den som vill hålla sig i form finns ett gym på plats tillsammans med nybyggda omklädningsrum som gör det enkelt att byta om efter träningen. Om du behöver hyra konferensrum eller förråd finns det också möjlighet till det här. Sammanfattningsvis finns det gott om bekvämligheter i fastigheten som kan underlätta för ditt företag och dess anställda. Oavsett vad dina behov är så finns det något för alla. Hör gärna av er så bokar vi in en visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

200m²

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med knutpunkt Järnbrott.

Service

Restaurang i fastigheten, närhet till Högsbo/Sisjöns handelsområde samt Frölunda Torg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen