Järnbrotts Prästväg 2

, 100m² , Västra Frölunda
Här finns möjlighet att hyra ett eller flera lager/förråd i storlek från 20 kvm - 100 kvm med lättillgängligt läge i Järnbrott. Passar bäst för verksamheter som har inte har leveranser varje dag. Vid dörren till lagren finns en marport som är 2x2 meter och därifrån går det bra att dra med pall till respektive förråd. Tillgång till WC finns

Fakta

Storlek

100m²

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Högsbo-Sisjöns industri-och företagsområde. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjölds leden.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med knutpunkt Järnbrott.

Service

Restaurang i fastigheten, närhet till Högsbo/Sisjöns handelsområde samt Frölunda Torg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen