Järnbrotts Prästväg 2

Kontor, 361m² , Västra Frölunda
Välkommen till ett trevligt kontor på Järnbrotts Prästväg 2! Kontoret har idag en öppen planlösning med fönster i tre väderstreck och kan hyras ut i befintligt skick eller göras om efter era önskemål. I fastigheten finns all tänkbar service som restaurang, receptionist, gym, förrådsuthyrning och trevliga gemensamhetsytor. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

361m²

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjölds leden.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med knutpunkt Järnbrott samt enkelt att ta sig med bil och cykel.

Service

Restaurang i fastigheten, närhet till Högsbo/Sisjöns handelsområde samt Frölunda Torg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen