Järnbrotts Prästväg 2

Kontor, 328m² , Västra Frölunda
Kontorslokal med mycket fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är uppdelad på flertalet cellkontor och en konferenslokal. Lokalen har en välkomnande entré med en stor öppen yta som är lämplig för gemensamhetsyta samt pentry. Lokalen är i behov av en uppfräschning och kan där med hyres anpassas till nästa hyresgäst. Fastigheten har en härlig takterrass som hyresgästerna får nyttja. Detta ger dig som hyresgäst möjlighet att få sätta din prägel på lokalen. I fastigheter finns en gemensam reception och via den går det att boka konferensrum i olika storlekar. I fastigheten finns även lunchrestaurang och gym. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

328m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Kommunikationer

Det finns goda bussförbindelser med knutpunkt Järnbrott som trafikeras av flera busslinjer.

Service

Restaurang i fastigheten, närhet till Högsbo/Sisjöns handelsområde samt Frölunda Torg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen