Järnbrotts Prästväg 2

Kontor, 465m² , Västra Frölunda
Ljus och modern kontorslokal med öppen planlösning och ljusinsläpp från 3 väderstreck. Lokalen är nyrenoverad och ytan fördelas på cellkontor, flexibla kontorsytor, pentry mitt i lokalen, mötesrumsrum i varierande storlek och pausrum. Bara ett stenkast bort finns Sisjön industriområde som har ett rikt utbud av service och handel. Närhet till den nya knutpunkten för bussar i Järnbrott som anknyter till bland annat Frölunda Torg och Marklandsgatan. Det är även smidigt att ta sig runt med bil eftersom både Söderleden och Dag Hammarskjölds leden ligger alldeles intill. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

465m²

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjölds leden.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med knutpunkt Järnbrott.

Service

Restaurang i fastigheten, närhet till Högsbo/Sisjöns handelsområde samt Frölunda Torg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen