J A Wettergrens gata 7A

Kontor/Lager, 1317m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns en fin och rymlig kontorslokal till uthyrning i populära Högsbo. Lokalen är uppdelad på kontorsrum, gemensamhetsytor, produktionsyta samt lager. Lokalen går att dela upp i viss del för att anpassas efter verksamhetens behov. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1317m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Flertalet bussar går med täta intervaller. Med bil tar du dig snabbt ut på Dag Hammarskjöldsleden, vidare till Söderleden, E6 alt. E20. Till stan tar du dig med bil på 10 minuter.

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen