J A Wettergrens gata 7

Kontor, 480m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till en trevlig kontorslokal på 480kvm, i dagsläget utan kök/pentry. Det är en mängd större rum och bra ljusinsläpp. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

480m²

Lokalnummer

J A Wettergrens gata

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Flertalet bussar går med täta intervaller. Med bil tar du dig snabbt ut på Dag Hammarskjöldsleden, vidare till Söderleden, E6 alt. E20. Till stan tar du dig med bil på 10 minuter.

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen