J A Wettergrens gata 5

Kontor, 2050m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns en modern kombilokal ledig i Högsbo med ett kontor om 1585 kvm samt ett lager om 465 kvm. Kontoret är placerat på översta våningsplanet och är till största del nyrenoverad med fina ytskikt och färdig att flytta in i. Lokalen erbjuder en blandning av öppna kontorsytor, större samt mindre kontorsrum och mötesrum med en fin reception och lounge. Planlösningen är anpassningsbar till ert företag.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2050m²

Lokalnummer

J A Wettergrens gata

Omgivning

Högsbo industriområde är beläget ca 5 minuter från Göteborgs centrum. Området är Nordens största företagsområde med drygt 1 000 företag. Fastigheten är belägen mellan leden och Änggårdsbergens grönområden. Fastigheten ligger även mycket nära Marklandsgatan med dess knutpunkt för kollektivtrafik. Samtliga linjer som går till Marklandsgatan samt busslinjer genom Högsbo Industriområde vilket gör det lätt att sig hit med buss och spårvagn.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med busslinje 772 eller 58 till hållplats J A Wettergrens Gata.

Service

Såväl lunchrestaurang som gym, köpcentrum samt matbutiker finns på området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen