J A Wettergrens Gata 5

Kontor, 600m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till en nyrenoverad kontorslokal om 600 kvm med fina ytskikt. Planlösningen har en mix av både öppna kontorsytor, arbetsrum, mötesrum och lounger. Lokalen bjuder in till gemenskap med sina öppna och ljusa ytor. Det vackra grönområdet Änggårdsbergen ligger i närheten om man vill ta en promenad eller löptur på lunchen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

600m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med busslinje 772 eller 58 till hållplats J A Wettergrens Gata.

Service

Området erbjuder lunchrestauranger, gym, köpcentrum samt matbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen