J A Wettergrens Gata 5

Kontor/Lager, 1465m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns det möjlighet att hyra en kombilokal i populära Högsbo. Kontorsdelen är på 1000 kvm högst upp i byggnaden och det tilliggande lager är på 465 kvm. Fastigheten ligger mycket strategiskt i södra Göteborg utanför tullarna och med bra förbindelser via Dag Hammarsköldsleden, Söderleden, E6an eller Hisingen via Hisingsbron. Kontorslokalen renoverades 2016 och planlösningen är fördelad på öppna rymliga ytor, kontorsrum, mötesrum, en välkommande reception och lounge. Lagerlokalen består av både kall och varmlager med en lastgård. Lastgården är inhägnad och det finns markanslutna portar. I lagerlokalen finns även dusch, omklädningsrum och pausyta.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1465m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikativa förbindelser med busslinje 772 eller 58 till hållplats J A Wettergrens Gata.

Service

Såväl lunchrestaurang, gym, köpcentrum samt matbutik finns på området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen