J A Wettergrens Gata 14

Kontor, 1300m² , Högsbo-Sisjön
Här erbjuds nu ett mycket trevligt och funktionellt kontor om ca 800 - 1.300 kvm på vån 2. Idag är ytan huvudsakligen rumsindelad, med en blandning av ett stort antal enskilda kontorsrum, mötesrum och trevliga personalutrymmen. Hiss finns både till lokalens huvudentré och ytterligare en rymlig hiss direkt upp i lokalen. Det finns totalt 6st WC (inkl. 1st HWC samt omklädningsrum/dusch). God teknisk standard i lokalen, med bland annat mekanisk ventilation/komfortkyla. Bra parkeringsmöjligheter runt fastigheten och möjlighet till elbilsladdning. Busshållplats finns precis utanför fastigheten med frekventa avgångar. Möjlighet kan finnas att hyra till ett externt kallager/lager om ca 250 m2 i närheten av lokalen (OBS, ej i direkt anslutning), på samma fastighet. Detta lager har markport och bra takhöjd. Fastigheten ligger med bra läge i Högsbo verksamhetsområde och strax utanför vägtullarna. Härifrån går det snabbt att ta sig in till centrum med både cykel, buss eller bil. Lunchrestauranger finns i området, varav en i samma fastighet. Köpcenter 421, Sisjöns handelsområde och Frölunda torg ligger några minuters bilfärd bort. Vidare ger närheten till Änggårdsbergens fina naturområde perfekta möjligheter för promenader eller en löprunda på lunchen. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1300m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo är ett attraktivt verksamhetsområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Högsbo-Sisjö verksamhetsområde har utvecklats till ett av Nordens största företags-, industri- och detalj-handelsområden. I området finns ungefär 1250 företag fördelade på flera hundra branscher och närmare 15 000 personer arbetar här. Idag står området inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart, som kommer förvandla den här delen av Göteborg till en blomstrande blandstad med bostäder, handel och kontor.

Kommunikationer

Med bil tar man sig snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Busshållplatsen J A Wettergrens gata finns precis utanför fastigheten och trafikeras frekvent. Härifrån tar man sig vidare till bland annat knutpunkterna Marklandsgatan, Radiomotet, Frölunda torg.

Service

Lunchrestauranger finns i området, varav en i samma fastighet. Med bil tar man sig snabbt till Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 och Frölunda torg med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen