Ingela Gathenhielms gata 3

Kontor, 1447m² , Högsbo-Sisjön
Fastighet med fina lokaler i olika storlekar med parkeringsplatser i direkt anslutning. Ingen besittningsrätt eller möjlighet till större anpassningar men mycket bra prisnivå. Goda kommunikationer nära fastighetens adress och bara ett par minuter till kollektivtrafikpunkten Marklandsgatan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1447m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.

Kommunikationer

Buss 758 går genom området och tar dig till Centralstationen på ca 35 min via Radiomotet.

Service

Fastigheten ligger nära köpcentra 421 i Högsbo, här finns både lunchrestauranger och butiker. Nordens största köpcentra Frölunda Torg ligger bara några minuter bort med bil.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen