Industrivägen 59

Lager, 710m² , Partille
Rymlig och trevlig lagerlokal på två plan i Sävedalens industriområde. Byggnaden, som färdigställdes år 2013, har egen parkering i inhägnat område. Närhet till köpcentret Allum och centrala Göteborg. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig runt. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

710m²

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Flera busslinjer trafikerar området. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Service

Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen