Industrivägen 4

Kontor/Lager, 1659m² , Partille
Nära Sävedalens centrum med utmärkta kommunikationer och lätt tillgänglighet finner ni denna optimala kombinationslokal. Modernt renoverat kombinationslokal om totalt ca 1 659 med ett ljust lager med markport. Utmärkt skyltläge som ger ett härligt ljusinsläpp. Till lokalen finns också två stora konferensrum. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1659m²

Lokalnummer

Industrivägen 4

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar er till Göteborgs centralstation på ca 17 minuter.

Service

Nära till Sävedalens centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen