Industrivägen 4

Kontor/Lager, 755m² , Partille
Trevlig och välplanerad kombilokal om 219kvm kontor och resterande lager. Lagerdelen har en markport 2,5-3m samt en takhöjd om ca. 3-3,5m Närhet till flertalet lunchrestauranger och strategisk läge med direkt anslutning till stora leder. Gångavstånd till hållplats Lemmingsgatan som trafikerar busslinje 58, 167 och 519.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

755m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen