Industrivägen 39

Kontor/Lager, 434m² , Partille
Välkommen till Industrivägen 39 där du finner en perfekt kontorslokal för den som önskar tillhörande lager. Kontorsdelen har 11 kontorsrum och ett konferensrum. I lagerlokalen om ca 92 kvm finns en avskild port för varumottagning. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

434m²

Lokalnummer

Industrivägen 39

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framför allt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är goda med kort avstånd till E20 och pendeltrafik.

Service

Från fastigheten har du nära till Sävedalens köpgata med dess breda serviceutbud av lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen