Industrivägen 2

Kontor, 285m² , Partille
Modern och ljus kontorslokal med en smart planlösning med både öppet kontorslandskap och kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum, duschrum, toaletter samt pentry och öppen loungeyta. Lokalen är anpassningsbar om man önskar en mer öppen planlösning. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

285m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framför allt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter.

Service

Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen