Industrivägen 2

Kontor, 285m² , Partille
Moderna och ljus kontorslokal med en smart planlösning med både öppet kontorslandskap och kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum, duschrum, toaletter samt pentry och öppen loungeyta. Lokalen är anpassningsbar om man önskar en mer öppen planlösning. Det finns möjlighet att hyra till ett lager om 216 kvm med port som är beläget på bottenplan av fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

285m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer till fastigheten med nära anslutning till E20. Busshållplats ligger på gångavstånd och buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Service

Fastigheten ligger nära Sävedalens Centrum som har butiker, lunchrestauranger och caféer. Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service finns också i närområdet. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen