Industrivägen 2

Kontor, 671m² , Partille
I Sävedalen ligger denna moderna och ljusa kontorslokal om 671 kvm. Idag består ytan av kontorsrum men är anpassningsbar om önskemål finns om en öppnare lösning. Lokalen kan även delas i två lokaler om 285 kvm samt 386kvm. Intill pentryt ligger en härlig terrass. Närhet till köpcentret Allum och centrala Göteborg. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig runt. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

671m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen