Importgatan 7

Kontor/Lager, 257m² , Hisingen
En ljus och fin lokal med kontor i olika storlekar, fint och ljus pentry och trevliga gemenskapshetsytor. Det finns också ett rymligt lager i lokalen och en stor och fin terrass med utsikt ut över området. På terassen kan man både ha möten utomhus och avnjuta sin lunch eller fika när vädret tillåter. Fastigheten har en inhägnad gård med låsbar grind. Det finns bra möjlighet till lastning från gården. Fastigheten ligger i direkt närhet till Stigs Center och närhet till E6. Det finns gott om trevliga lunchrestauranger i området. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

257m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss och närhet till E6:an.

Service

Närhet till en mängd lunchrestauranger. Backaplan, Stig Center och Bäckebol köpstad finns med b.la Ikea och Coop matmarknad.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen