Importgatan 23

Lager, 7700m² , Hisings Backa
På Importgatan 23 i Hisings Backa kan vi nu erbjuda ett flexibelt höglager. Lagret som går att delas upp i enheter från 3 500 - 7 700 kvm har ca 9 meter i takhöjd och nås via markportar. Till lagret finns kontorsytor om drygt 1 800 kvm vilka har en blandad planlösning och är utrustat med matsal, konferensrum och omklädningsrum. Butiks- och produktionsytor finns om ca 750 respektive 500 kvm. Bra rangerytor och gott om parkering. Möjlighet finns att tillskapa lastkaj. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

7700m²

Lokalnummer

Importgatan 23

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Det är 500 meter till påfart E6 och med bil når man Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar exempelvis buss 47 med byte till buss 43 cirka 24 minuter till centrum.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att man genom bara en kort biltur kommer till Backaplan på 5 minuter eller Nordstan på ca 5 minuter som båda har riktigt bra shopping och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen