Importgatan 23

Kontor/Lager, 10500m² , Hisings Backa
Nu finns ett höglagrer i expansiva Hisings Backa om ca 7 500 kvm och med 9 meter i takhöjd till uthyrning. Höglagret nås via markportar. Kontorsytorna är om ca 1 800 kvm och har en blandad planlösning med matsal, konferensrum och omklädningsrum. Butiks- och produktionsytorna är om ca 750 respektive 500 kvm. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

10500m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Det är 500 meter till påfart E6 och med bil når man Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar exempelvis buss 47 med byte till buss 43 cirka 24 minuter till centrum.

Service

Det finns flera trevliga lunchrestauranger i området samt att man genom bara en kort biltur kommer till Backaplan på 5 minuter eller Nordstan på ca 5 minuter som båda har riktigt bra shopping och service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen