Importgatan 14

Lager, 765m² , Hisings Backa
Vår fastighet i Hisings Backa ligger öster om E6 med goda kommunikationsmöjligheter. Lokalen är idag en lagerlokal med stor potential att anpassa för just er verksamhet. Ytorna kan exempelvis fördelas på lager och yrkesbutik med kontor eller ett showroom med lager. Här finns alla möjligheter! Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

765m²

Lokalnummer

Importgatan 14

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Kommunikationer

Direkt anslutning till E6. 3 minuter till närmaste busshållplats.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen