Hvitfeldtsgatan 15

Kontor, 568m² , Inom Vallgraven
Vi totalrenoverar Nya Kasernen med helt ny fasad och teknik. Nya stora fönster ger mycket ljus in och utsikt utåt. Denna lokalen blir topplokalen allra längst upp. Två egna terrasser och fantastisk utsikt över takåsarna på city och Haga! En av fördelarna med Nya Kasernen är att stora lokaler är fördelade på få våningsplan. Som större hyresgäst vill man sällan fördela sina lokaler på många små plan. I Nya kasernen är ett normalplan på ca 2 900 kvm. Dessa plan kan delas på en mängd olika alternativ för att skapa rätt storlek till respektive hyresgäst. Vi har möjlighet att bygga välplacerade interntrappor i de stora ljusgårdarna så att flödet blir optimalt med korta smarta gångvägar för snabba access till lokalens olika funktioner. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

568m²

Lokalnummer

Hvitfeldtsgatan 15

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket bra. 100 meter från fastigheten finns hållplats för både spårvagnar och bussar.

Service

Fullt utbud av service i form av bank, restauranger, träningscenter och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen