Hvitfeldtsgatan 15

Kontor, 1940m² , Centrum
Vill du sitta i en toppmodern kontorslokal i centrala i Göteborg? Från sommaren 2022 kommer de första hyresgästerna flyttar in i Nya Kasernen som är totalrenoverad med helt ny fasad och teknik. Nya stora fönster ger mycket ljus in och utsikt ut mot stan. I Nya kasernen är ett normalplan på ca 2 800 kvm. Dessa plan kan delas på en mängd olika alternativ för att skapa rätt storlek till respektive hyresgäst. Det finns möjlighet att bygga välplacerade interntrappor i de stora ljusgårdarna så att flödet blir optimalt med korta smarta gångvägar för snabba access till lokalens olika funktioner. Som kronan på verket byggs ett antal terrasser på taket med utsikt lång över både Haga och Innerstan.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1940m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket bra. 100 meter från fastigheten finns hållplats för både spårvagnar och bussar. I området finns också gott om parkeringsplatser.

Service

Ett stort utbud av service i form av bank, restauranger, träningscenter och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen