Hvitfeldtsgatan 15

Kontor, 1940m² , Inom Vallgraven
Vill du sitta i en toppmodern kontorslokal i centrala i Göteborg? Från sommaren 2022 kommer de första hyresgästerna flyttar in i Nya Kasernen som är totalrenoverad med helt ny fasad och teknik. Nya stora fönster ger mycket ljus in och utsikt ut mot stan. I Nya kasernen är ett normalplan på ca 2 800 kvm. Dessa plan kan delas på en mängd olika alternativ för att skapa rätt storlek till respektive hyresgäst. Det finns möjlighet att bygga välplacerade interntrappor i de stora ljusgårdarna så att flödet blir optimalt med korta smarta gångvägar för snabba access till lokalens olika funktioner. Som kronan på verket byggs ett antal terrasser på taket med utsikt lång över både Haga och Innerstan Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1940m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket bra. 100 meter från fastigheten finns hållplats för både spårvagnar och bussar. I området finns också gott om parkeringsplatser.

Service

Ett stort utbud av service i form av bank, restauranger, träningscenter och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen