Hulda Mellgrens gata 3

Kontor, 280m² , Västra Frölunda
Ljus och trevlig kontorslokal om 280 kvm med strategisk placering nära köpcentrum 421 i Högsbo/Sisjön. Lokalen har en blandad planlösning där öppna kontorslandskap samsas med rumsindelade cellkontor. Vidare finns ett trivsamt kök och ett rymligt förråd. Närhet till all tänkbar service. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Norra Långebergsgatan där busslinje 186, 751 och 758 passerar. Närhet till stora leder. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

280m²

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10–15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjölds leden.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Service

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister. Nära till köpcentrum 421 och Sisjö handelsområde.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen