Hulda Mellgrens gata 11

Kontor, 185m² , Högsbo-Sisjön
Fin kontors- och/eller showroomlokal med bra strategiskt läge i Högsbo. Lokalen har till största delen öppna ytor och har egen ingång direkt från utsidan. Parkering finns direkt utanför entrén. Närheten till stora trafikleder samt kollektivtrafiken. Hållplatsen Sisjö Kullegata trafikeras av linje 84 och 186 som tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

185m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Det finns bussar som trafikerar området och det är nära till de stora trafiklederna.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen