Hulda Mellgrens gata 1

Kontor, 390m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till en kontorslokal med en unik karaktär med hög takhöjd och härligt ljusinsläpp. Planlösningen i lokalen är öppen och den höga takhöjden genererar en härlig rymd i lokalen. Lokalen kan anpassas efter behov så att den passar just er verksamhet. Lokalen har två ingångar, en vid trapphuset där det även finns hiss och den andra vid fastighetens gavel. I anslutning till fastigheten finns parkeringsplatser. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

390m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Busslinjer med hållplats direkt utanför fastigheten.

Service

All handel i såväl köpcentrat 421 som hela Sisjöns handelsområde finns i direkt närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen