Hulda Mellgrens gata 1

Kontor, 481m² , Högsbo-Sisjön
Helt ombyggt och nyrenoverat kontor från 2020. Mycket fint och fräscht, smakfullt inrett med dova färger och mycket detaljer. Lokalen har en blandad planlösning med öppna landskap, öppen pausyta, mötesrum och tystarum i olika storlekar. Två omklädningsrum med dusch, bastu, flera toaletter och tvättmöjligheter. Lokalen som ligger en trappa upp nås via ett nyrenoverat trapphus eller hissen. Enkelt att ta sig hit via Söderleden alt Dag Hammarskjöldsled. Parkering finns i anslutning till fastigheten. Högsbo ligger i sydvästra Göteborg med närhet till Änggårdsbergens vackra natur och Sisjöns handels- och industriområde. Kontakta gärna oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

481m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Busslinjer med hållplats direkt utanför fastigheten.

Service

All handel i såväl köpcentrat 421 som hela Sisjöns handelsområde i direkt närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen