Hugo Grauers gata 5

Kontor, 321m² , Centrum
Nu blir en kontorslokal om 321 kvm ledig på Hugo Grauers gata 5 i populära Vasa. Lokalen är belägen på plan 2 och har rumsindelad planlösning. Rummen är i varierande storlekar med plats för flera arbetsplatser. Lokalen har stora fönster, högt till tak och flexibel planlösning. Balkong finns och hiss. Fastigheten ligger nära Kapellplatsen samt Gibraltargatan som har bra kollektivtrafikförbindelser.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

321m²

Omgivning

Johanneberg, ett grönskande område i centrala Göteborg, är kanske som mest känt för Chalmers Tekniska Högskola. Området är centrumnära men ändå lugnt och avskilt, och har flera parker (Carlanderska parken, Johannebergs kyrkopark och Näckrosdammen) som alla skapar en trevlig miljö. Vidare finns närhet till Guldheden, Linnéstaden och Avenyn. Området erbjuder flertalet buss- och spårvagnslinjer och trafikeras även, sedan år 2015, av en elbuss som rullar mellan Chalmers Johanneberg och Chalmers Lindholmen.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelser med kollektivtrafiken i området, både hållplatserna Kapellplatsen samt Gibraltargatan ligger nära.

Service

Både trevliga restauranger, shopping och träningsmöjligheter finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen