Hildedalsgatan 4

Kontor, 497m² , Hisingen
Ljus och trevlig kontorslokal om 225-497 m2 i Grimbo på Hisingen. Lokalen är i nuläget fördelad på flertalet kontors- och konferensrum samt pentry/pausyta och toaletter. Såväl planlösning som ytskickt kan anpassas enligt önskemål och behov. Goda skyltmöjligheter. Bra strategiskt läge med närhet till Backaplan som har ett rikt utbud av butiker, service och restauranger. Gott om parkering kring fastigheten såväl som goda allmänna kommunikationer. Flertalet busslinjer trafikerar området och knyter samman med knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

497m²

Omgivning

Fastigheten befinner sig i det ”gröna” Hildedal som är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Bara 1,5 kilometer från Hildedal ligger Backaplans köpcentrum med ett stort utbud av varuhus och special-butiker. Cirka 80 butiker, restauranger och caféer finns i kvarteren vid Hjalmar Brantingsplatsen.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till området även utan bil. Med buss tar det bara 5 min från Vågmästareplatsen.

Service

Här finns många olika branscher samlade på ett ställe som kan dra nytta av närheten till varandra.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen