Hildedalsgatan 1

Butik, 5301m² , Hisings Backa
Stor butikslokal i Grimbo industriområde, endast ett stenkast från Hornbach, flertal restauranger samt Sankt Jörgens golfbana. Fastigheten, som har ett strategisk läge nära stora motorvägspåfarter, består av två byggnader. Den större byggnaden fördelas på två plan och har egen uppfart till det övre planet. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten. Strategisk placering nära Backaplan. God närhet till all tänkbar service i form av restauranger och butiker. Promenadavstånd till hållplats Hildedalsgatan som trafikerar busslinje 17 och 320 samt till Taklöksvägen där linje 35, 37 och 145 passerar.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

5301m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen