Herkulesgatan 1

Butik, 940m² , Norra Älvstranden
Lokalen är belägen på bottenvåningen med ingång från Hjalmar Brantingsplatsen, väl synlig med ett bra skyltläge, i direkt anslutning till Backaplan. Bra in och utlastning genom bakre portar och med en takhöjd på ca 5 meter ger det lokalen en rymlig och luftig känsla Parkering finns i anslutning till fastigheten och mycket bra kommunikationer i närområdet.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

940m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.

Service

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen