Heljesvägen 12

Kontor/Lager, 2800m² , Lindome
Nu finns möjlighet att hyra en egen kombinationsfastighet, stor inhägnad gård och bra lastmöjligheter med runtkörning. Här finns fina kontors- och gemensamhetsytor, omklädningsrum med flera duschar. Lagerdel om 2300kvm och lastbrygga med totalt 4 portar. Lokalen kommer ej att hyras ut till verksamhet för Padel. Banorna som syns på bilderna kommer inom kort att vara borttagna.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2800m²

Omgivning

Lindome, som ligger mitt emellan Göteborg och Kungsbacka, är ett lättillgänglig och harmonisk område strax söder om köpstaden Kållered. Området har goda kommunikationer via bland annat Lindome Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka. Med Västtågen tar det 15 minuter till Göteborg och 8 minuter till Kungsbacka. med bil tar det 20 minuter in till centrala Göteborg.

Kommunikationer

Från Lindome station, med anslutning till pendeltågen, tar det ca 5 min med buss 760 eller 763 till området, hållplats Annebergsvägen. Från fastigheten via E20/E6 (Lindomemotet) tar det ca 20 minuter in till centrala Göteborg med bil.

Service

Lindome centrum nås på ett par minuter med bil. Här finns service som mataffär, gym och lunchrestauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen