Halvorsäng

Lager, 35000m² , Hisingen
Var med från start och forma framtiden med en modern ny logistikpark med hållbarhetstänk och bra tillfartsvägar helt nära Nordens största hamn, kombiterminal, industrier samt de stora trafiklederna till och från Göteborg. Byggstarten för områdets första etapp är planerad till andra kvartalet 2022, med beräknad inflyttning under 2023. På Halvorsäng Logistikpark har du möjlighet att vara med och utforma dina lokaler för både dagens och morgondagens behov. Totalt planerar vi att uppföra sex stycken väldisponerade byggnader i storlekar från 5 000 till 35 000 kvm. Det kan även finnas möjlighet att delförhyra ytor. Några av byggnaderna kommer att bli upp till 35 meter höga med möjlighet att lagerhålla stora volymer på ett yteffektivt sätt. Alla byggnader kommer att stå på stadig berggrund, vilket ger en väldigt hög bärighet. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

35000m²

Lokalnummer

Halvorsäng

Omgivning

Hisingen, här finns både landsbygd, pittoreska bad samt livliga stadsdelar. Här ligger Torslanda, Björlanda, Hisings Backa, Eriksberg, Lundby, Säve och Länsmansgården. Alla dessa områden erbjuder unika kvaliteter. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen