Gustaf Dalénsgatan 30

Kontor, 1035m² , Ringön
Flexibel och ljus kontorslokal om 200-1035 kvm i centrala Hisingen. Lokalen har en blandad planlösningen där öppna kontorslandskap samsas med rumsindelade cellkontor. Möjlighet att påverka lokalen utifrån önskemål och behov. Strategiskt bra läge med närhet till all tänkbar service (restauranger, butiker, daglighandel, apotek osv.). Gångavstång till Hjalmar Brantingsplatsen som trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer. God åtkomst med bil.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1035m²

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen