Gullbergs Strandgata 36D

Kontor, 235m² , Centrum
Representativ lokal på plan fem med stora ytor för utställning alt. kontorslandskap. Ytan fördelas i nuläger på stora öppna kontorsytor, cellkontor, samtalsrum samt ett större pentry/pausrum och toatletter, varav en med dusch. Lokal erbjuder en fin utsikt mot Olskroken och Skansen Kronan och vidare finns helt ny ventilation med kyld tilluft. Mycket bra skyltmöjligheter utmot lederna. Närhet till busshållplats Gasverket som trafikeras av busslinje 59. Mycket bra läge för den bilburne med direkt närhet till flertalet europavägar, däribland E6, E20 och E45. Parkering i direkt anslutning till lokalen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

235m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen. Området har fått sitt namn av Gullberget som Skansen Lejonet står på. Mellan Göta Älv och Mårten Krakow-leden finns kontor på Hultmans holme och Swedish Match snusfabrik med Pagoden. Av det gamla gasverket vid Gullbergskajen står bara Gasklockan kvar. Kajen benämns också Drömmarnas kaj, med en mängd äldre fartyg under renovering. Fartygen som inte renoveras fungerar som bostäder, kaféer, restauranger, vandrarhem och hotell.

Kommunikationer

I området finns det bra kommunikationer med buss, bil, cykel och till fots. Det finns smidig access till E6, E45 samt E20 samt närhet till Göteborgs centralstation samt Gamlestan.

Service

I området finns flera trevliga lunchrestauranger. Det finns även bank, gym och servicebutik på gatan samt hela Nordstans utbud på gångavstånd. Här kan du ta en löparrunda längst med Drömmarnas kaj på lunchen eller strosa bort till småbåtshamnen eller varför inte ta ett gympass, här finns det många olika alternativ som förgyller en arbetsdag.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen