Gullbergs Strandgata 36

Kontor, 100m² , Centrum
Nu finns det möjlighet att hyra en fin och nyrenoverad kontorslokal för en verksamhet som behöver en mindre lokal med ett centralt läge. Här sitter man strategiskt med närhet till både de stora lederna och centrala Göteborg. Kontorslokalen ligger på plan 4 av 5 och är uppdelad i tre kontorsrum samt pausyta för fika, möten samt utställning. Lokalen är nyrenoverad med nya ytskikt, ny wc samt nytt kök/pentry. Pentryt kommer kompletteras med kyl/frys samt diskmaskin.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

100m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen. Området har fått sitt namn av Gullberget som Skansen Lejonet står på. Mellan Göta Älv och Mårten Krakow-leden finns kontor på Hultmans holme och Swedish Match snusfabrik med Pagoden. Av det gamla gasverket vid Gullbergskajen står bara Gasklockan kvar. Kajen benämns också Drömmarnas kaj, med en mängd äldre fartyg under renovering. Fartygen som inte renoveras fungerar som bostäder, kaféer, restauranger, vandrarhem och hotell.

Kommunikationer

I området finns det bra kommunikationer med buss, bil, cykel och till fots. Det finns smidig access till E6, E45 samt E20 samt närhet till Göteborgs centralstation samt Gamlestan.

Service

I området finns flera trevliga lunchrestauranger. Det finns även bank, gym och servicebutik på gatan samt hela Nordstans utbud på gångavstånd. Här kan du ta en löparrunda längst med Drömmarnas kaj på lunchen eller strosa bort till småbåtshamnen eller varför inte ta ett gympass, här finns det många olika alternativ som förgyller en arbetsdag.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen