Gruvgatan 8

Kontor, 191m² , Högsbo-Sisjön
Kontoret är beläget på entréplan och är lättillgänglig och i mycket fint skick. Lokalen har även ett eget garage. Lokalen inrymmer kontorsrum i varierande storlek, fint pentry och bra med lagerutrymmen. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

191m²

Lokalnummer

Gruvgatan 8

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinje 58 och 772 till hållplats J A Wettergrens gata.

Service

Service finns inom industriområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen