Gruvgatan 8

Kontor, 280m² , Högsbo-Sisjön
Välplanerad kontorslokal om 280 kvm med placering i Högsbo. Lokalen har en blandad planlösning där öppna kontorslandskap samsas med rumsindelade cellkontor. Vidare finns tillgång till ett rymlig pausområde med tillhörande pentry samt konferensrum och kapprum. Det är lätt att ta sig till Högsbo Industriområde oavsett om man åker kollektivt eller med bil. Bussen stannar på vägen utanför och tar dig på ett par minuter till Marklandsgatan som är stor knutpunkt för kollektivtrafiken. Bara några minuter bort ligger köpcentrat Frölunda Torg. Utanför fastigheten finns mycket gott om parkeringsplatser för såväl medarbetare som besökare.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

280m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinje 58 och 772 till hållplats J A Wettergrens gata.

Service

Service finns inom industriområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen