Gruvgatan 8

Kontor, 380m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till en välplanerad kontorslokal med många enskilda kontorsrum i varierande storlek. Kontoret ligger på plan 4 i fastigheten. Här flödar ljuset in från tre olika väderstreck. I lokalens mitt finns ett trevligt pentry och gemensamhetsutrymme. Vägen hit är smidig oavsett om man färdas med kollektivtrafik eller bil. Bussen stannar på vägen utanför och tar en på ett par minuter till Marklandsgatan, som är en av kollektivtrafikens största knutpunkter. Utanför fastigheten finns gott om parkeringsplatser för såväl medarbetare som besökare. Lokalen anpassas efter era önskemål! Området är populärt och ettv kraftigt expanderande företagsområde.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

380m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Vägen hit är smidig oavsett om man kommer via kollektivtrafik eller bil. Bussen stannar på vägen utanför och på några minuter tar man sig till Marklandsgatan, som är en av kollektivtrafikens knutpunkter. För bilisten ligger området strax intill Dag Hammarskjöldsleden och utanför fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

Service

Området präglas av allt från kontorsverksamhet till industri, butiker och lunchrestauranger. Här har du nära till både hav, friluftsområden och butiker. Axel Dahlströms torg är Högsbos centrum, men även Frölunda torg och köpcentrumet 421 ligger i närheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen