Gruvgatan 6

Kontor, 248m² , Högsbo-Sisjön
På Gruvgatan 6 i Högsbo har vi nu möjlighet att erbjuda en fin kontorslokal med mycket ljusinsläpp högt upp i fastigheten. Kontoret är välplanerat och har trevliga gemensamhetsytor och ett flertal kontorsrum i varierande storlek samt konferens och personalytor. Det finns bra kommunikationer med busshållplats precis i anslutning till fastigheten samt gott om parkeringsplatser för personal och besökare. Välkommen att kontakta oss för visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

248m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8 16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10 14 minuter.

Kommunikationer

Vägen hit är smidig oavsett om man kommer via kollektivtrafik eller bil. Bussen stannar på vägen utanför och på några minuter tar man sig till Marklandsgatan, som är en av kollektivtrafikens knutpunkter. För bilisten ligger området strax intill Dag Hammarskjöldsleden och utanför fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

Service

I området finns en bred variation av företag och verksamheter där framför allt handel är under expansion. Området präglas av allt från kontorsverksamhet till industri, butiker och lunchrestauranger. Det är inte heller långt till köpcentret 421 och Sisjöns handelsområde med ett brett utbud av butiker. Det stora naturområdet Änggårdsbergen ligger nästgård.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen